ILSE COUDENYS
Logopediste

In 2021 ben ik afgestudeerd als logopediste. Sinds februari 2022 werk ik bij Charlotte en haar team. Zij geven me de kans om te groeien als logopediste. Ik focus me hoofdzakelijk op leer-, taal- en spraakstoornissen. 

 

In mijn vrije tijd heb ik vaak met kinderen gewerkt. Ik heb zes jaar dansles gegeven aan kinderen van het eerste en tweede leerjaar. Ik vond dit een verrijkende ervaring om op een speelse manier kinderen te leren dansen. Verder heb ik ook enkele zomers op het speelplein gewerkt. Hier heb ik mogen kennismaken met alle leeftijden, van kleuters tot de grote lagere schoolkinderen.  

 

Tijdens mijn stages heb ik mogen proeven van logopedie in het buitengewoon onderwijs tot logopedie in een zelfstandig praktijk. Ik heb geleerd hoe belangrijk het is om kinderen al spelend iets bij te brengen.  

 

Ik vind het heerlijk om nieuwe zaken bij te leren. Daarom zet ik me in om cursussen en studiedagen te volgen. Zo wil ik kinderen optimaal begeleiden. Verder ben ik ook lid van de Vlaamse Vereniging voor Logopedisten (VVL).  


OPLEIDINGEN

  • Bachelor in de Logopedie (HOGENT, 2021) 


STUDIEDAGEN, VORMINGSESSIES, WEBINARS

  • Initiatiecursus Vlaamse gebarentaal (Sig vzw, 2018) 
  • Toolkit gedragsproblemen voor paramedici logopedie : 

’10 manieren om moeilijk gedrag tijdens therapie te ontmijnen’ (Sig vzw, 2019)