CHELSEY VERSCHOORE
Logopediste

 Ik ben Chelsey, logopediste en audiologe. Ik hou van het creatieve van de job en leef me dan ook helemaal uit in het maken van logopedische materialen. Ik zie mezelf als een enthousiaste, creatieve, behulpzame en leergierige vrouw.

In juni 2019 behaalde ik mijn diploma logopedie aan de Katholieke hogeschool Vives te Brugge. Tijdens mijn opleiding deed ik ervaring op in het ziekenhuis, het buitengewoon onderwijs en natuurlijk in verschillende zelfstandige praktijken. Daarnaast kon ik ook proeven van een unieke en enorm boeiende ervaring in het buitenland. Ik liep gedurende enkele maanden stage in Suriname in een plaatselijke basisschool. Het daarop volgende academiejaar studeerde ik af als bachelor in de audiologie.

Na mijn studies kon ik meteen aan de slag. In september 2020 stapte ik met heel veel gedrevenheid en enthousiasme in het werkveld. Na enkele zwangerschapsvervangingen in zelfstandige praktijken, het buitengewoon onderwijs en in het revalidatiecentrum kan ik nu aan de slag in deze mooie, bloeiende en dynamische praktijk!

Momenteel heb ik nog geen specialisatie in een bepaald domein, maar in de toekomst breng ik hier graag verandering in. Ik heb een enorme interesse voor stotteren/broddelen, stem en OMFT. Verder hecht ik veel belang aan een open en vlotte communicatie met ouders en andere ondersteuners.

 Naast mijn werk als logopediste maak ik graag tijd voor vrienden en familie. Ik ga graag gaan dansen en kan enorm genieten van lekker eten.

Permanente bijscholing en vorming vind ik heel belangrijk en dus volg ik regelmatig bijkomende opleidingen. Bovendien ben ik lid van de Vlaamse Vereniging voor Logopedisten (VVL).

OPLEIDINGEN

- Bachelor in de Logopedie (Hogeschool Vives - campus Brugge, 2019) 
- Bachelor na bachelor, Bachelor in de Audiologie (Hogeschool Vives - campus Brugge, 2020)


STUDIEDAGEN, VORMINGSESSIES, WEBINARS

- Reflectie op revalideren na NAH - Overleie Kortrijk (2019)
- Webinar 'Diagnostiek en behandeling van spraakstoornissen bij patiƫnten met palatoschisis' - VVL (2020)
- Webinar 'Automatiseren kun je leren' - Mijn Superkracht (2021)
- Kennismaking met het logopedisch ouderbegeleidingsprogramma TAALMAATJES (2021)
- Webinar 'Redactiesommen, een lastig verhaal'- Mijn Superkracht (2021)

- Cursus 'Basistechnieken voor stemtherapie' - Voice Training Centre (2021)
- Webinar 'Van Uden' - de Kade (2021)
- Cursus 'Nederlands met Gebaren' (NmG) - 1-2-communicate (2021)
- Cursus 'Fonologie in de praktijk' - Academy De Taaltoren (2022)