DARIE ROSSEEUW
B2B angst- en traumacoach

Mijn naam is Darie Rosseeuw en ben 31 jaren jong. Mijn dochter Umi is sinds drie jaar mijn oogappel en grootste trots. 

Haar zijn heeft me van het prille begin geleerd wat verbinding en onvoorwaardelijke liefde betekenen. Meer dan ooit tevoren besef ik dat het cliché klopt: “Alvorens je van een ander kan houden, hou eerst van jezelf”. Dit is steeds mijn grootste worsteling geweest en daarom ben ik gepassioneerd om met anderen, jong en oud, op pad te gaan om die kracht in zichzelf te vinden. 

De hulpverleners die me de voorbije jaren hebben bijgestaan met hun wijsheid en voornamelijk hun integere, oprechte betrokkenheid, zal ik steeds dankbaar zijn. Deze mensen zijn van onschatbare waarde geweest voor mijn persoonlijke groei, dit na jaren worstelen met trauma, hechtingsproblematiek en bijhorende chronische stress en angsten.

Ik heb mijn bacherlordiploma Orthopedagogie op zak, een aantal bijkomende opleidingen zoals angstcoaching en NLP. 

Het begeleiden van kinderen en adolescenten is me niet vreemd, zowel in voorzieningen, in de thuissituatie als in een schoolomgeving. Ook met volwassenen met een interneringsstatuut en mensen, jong en oud, met diverse beperkingen heb ik gewerkt. Eveneens verwaarloosde dieren zijn een jaar lang mijn cliënten geweest. 

Wat ik heb geleerd en ongelooflijjk graag wil delen met jullie, is dat er een leven is na trauma. We zijn meer dan onze angsten!

Je hebt het allemaal in je, je bent zo krachtig. Het enige wat soms niet lukt, is hierin te geloven. Laat me naast je staan en we vinden samen dat geloof terug.