Wat is B2B 
angst- en traumacoaching?

Be to be, back to basics, rustcoach voor jong en oud. 
Kortom: we gaan terug naar de basis, we worden weer één met onszelf en alles rondom ons. 
Angsten, trauma's en alle negatieve gedachten die daarbij komen kijken, bepalen niet langer hoe we leven.

Ik begeleid je in het proces van bewustwording, acceptatie en zelfliefde. We nemen afscheid van angsten, negatieve gedachten en oude pijn. 

We gaan terug naar de kern van jezelf: weten wie je bent, waarvoor je staat, wat je wil en vooral wat je kracht is. Hoe ziet die beste versie van mezelf eruit en hoe kan ik die worden? 

Het zit allemaal in jou, we halen er samen de laagjes af. 

Jij bent meer dan genoeg! Je laat je niet langer leiden door angst maar neemt zelf weer de controle in handen. Hoe eenvoudig dit ook klinkt, het kan soms veel moeite kosten om hierin te geloven. 

 
Als rustcoach wil ik jou begeleiden, begeleiden om in jezelf te geloven, om te luisteren naar die positieve gedachten, om die negatieve gedachten te laten passeren, om rust te vinden in jezelf, om je niet langer te laten leven door angst, helpen om erin te geloven dat het vandaag misschien niet lukt maar morgen weer wel!

In een warme, rustige omgeving wil ik je de kans geven om je verhaal te vertellen, om in jezelf te geloven en in je kracht te staan. In eerste instantie gaan we samen vertragen en op zoek naar die rust binnenin. Die is er, maar we kunnen ze vaak niet meer vinden. Bij alles wat we samen doen, vertrekken we vanuit de holistische benadering, het geloof dat lichaam en geest met elkaar in verbinding staan. 

 

We hervinden de verbinding met onszelf, anderen rondom ons en de natuur. We accepteren het heden en leren loslaten wat was en nog zal komen.